Voldsmand amok: Tålte ikke kritik over han sprang køen over

(Foto: Allan Andersen)

ROSKILDE: Lørdag eftermiddag kl. 14.08 anmeldte en 18-årig mand fra Roskilde at han var blevet overfaldet på på Ro’s Torv ved kiosken i supermarkedet Føtex, efter at han havde påtalt, at en anden mand var gået ind foran den 18-årige i en kø.

Den 18-årige havde påtalt adfærden over for manden, der først blev verbalt aggressiv og efterfølgende overfaldt den 18-årige, som bl.a. blev hevet i håret og fik mærker på halsen efter et halsgreb, som manden tog på den 18-årige, som dog slap fri og løb med overfaldsmanden bagefter ind i supermarkedet, hvor det lykkedes ham at gemme sig for den aggressive mand.

Den voldelige mand blev af offeret beskrevet som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-30 år, 185-195 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Håret var kruset og sat op i en knold, brune øjne og rund ansigtsform. Bar mundbind., Talte: Dansk, Iført: Sort jakke., Medbragte: Rygsæk.

Den 18-årige blev efterfølgende undersøgt på skadestuen for at få dokumenteret overfaldet, og politiet forsøger nu at få den mistænkte identificeret.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have observeret noget i forbindelse med overfaldet, eller som kan give oplysninger om den mistænktes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.