19-årig sigtet for seriehærværk mod biler

(Arkivfoto: Local Eyes)

HASLEV: Natten til onsdag anholdt politiet en 19-årig mand i Haslev, som blev sigtet for hærværk efter en anmelselse om, at en bil, som holdt parkeret i Skolegade i Haslev, havde været udsat for hærværk – der viste sig at være mange ødelagte biler…

Der var smadret en siderude i bilen, og to andre biler, der holdt samme sted, havde også fået smadret ruder. Politiet kunne bogstavelig talt følge bilspor i sneen, og det ledte betjentene til Hørvænget, hvor tre biler også havde fået smadret en siderude.

Det samme var tilfældet på Hvedevænget i på Lysholm Alle, og sporene i sneen endte i et villakvarter.

I løbet af onsdagen indløb der yderligere to anmeldelser om, at en bil, der holdt på Lysholm Alle og en, der holdt i Nygade, havde fået knust ruder. Den 19-årige er også sigtet for hærværk mod de to biler.