19-årig uden kørekort i ulykke: I kritisk tilstand efter bil rullede rundt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

JÆGERSPRIS: Søndag morgen kl. 07.08 skete der et solofærdselsuheld på Færgelundsvej, som medførte en flere timer lang afspærring grundet de tekniske undersøgelser.

Ulykken skete kort før kl. 07.08 da en 19-årig mand, som fører af en personbil, kørte i retning mod Jægerspris og her mistede kontrollen over bilen som først kørte ned af en skrænt, hvorefter bilen rullede rundt og landede på taget.

Bilens to passagerer slap fysisk nogenlunde uskadte fra uheldet, mens bilens fører, en 19-årig mand fra Jægerspris, måtte klippes fri af bilen af redningsmandskabet og efter frigørelse blev han i kritisk tilstand fløjet til Rigshospitalet med helikopter.

Politiets undersøgelser på stedet viste i første omgang at føreren ikke havde noget kørekort, og således ikke måtte køre bil hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Desuden er der rutinemæssigt udtaget en blodprøve som skal afgøre om den kvæstede 19-årige mand har været påvirket af alkohol eller stoffer ved ulykken.

Den 19-årige mand er efter behandling på traumecentret meldt i stabil tilstand.