21-årig bilist stoppet to gange inden for fem timer: tre sigtelser og 5500 i bøde

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: Mandag kl. 17.53 standsede en patrulje en bil på Viborgvej i Aarhus V, idet bilen ikke havde noget lys på. Betjentene kunne konstatere, at bilen lugtede kraftigt af hash, og den 21-årige mandlige fører blev derfor sigtet for narkobesiddelse, og bilen blev ransaget.

Under ransagningen fandt betjentene flere små poser med hash og skunk, der blev beslaglagt. Manden blev desuden sigtet for manglede lygteføring.

Senere samme aften, kl. 22.57, blev den samme mand taget i at køre for stærkt, da han på Paludan Müllers Vej i Aarhus N blev målt til at køre 73 km/t, hvor man må køre 50 km/t.

Da han samtidig ikke havde medbragt sit kørekort, og idet lyset på bilen stadig ikke virkede, fik han yderligere to sigtelser oveni. Disse tre forhold koster ham en samlet bøde på 5000 kroner plus 500 kroner til offerfonden samt et klip i kørekortet.