350 – 400 snepæle stjålet på Bornholm

(Foto: Vej & Park, Bornholm)

BORNHOLM: Vej og Park på Bornholm er blevet gjort opmærksom på, at snepæle i flere bestemte områder er blevet stjålet i stort tal.

Snepæle er forsynet med reflexbånd og opsættes, som et sikkerhedsredskab for bilister og snerydningsmandskab. Når man færdes på de mindre veje, som billist eller snerydder under eller efter en snestorm, kan man let miste orienteringen af vejforløbet; netop derfor er snepæle en vigtig faktor for alles trafiksikkerhed, så man ikke kører af vejen.

Det er observeret, at flg. veje mangler snepæle: Klintevej, en strækning fra Smørengevejen mod Lobbæk, Bodelyngsvejen, Hallegårdsvej, Skarpeskadevej, Smørengevejen, Kalløkkevej, Ll. Gadegårdsvejen/Lundsgårdsvej.

– Det drejer sig om ca. 350 – 400 snepæle på disse strækninger, oplyser Bornholms Politi, som meget gerne hører fra borgere med oplysninger om de stjålne pæle.