(Fundet) 43-årig kvinde fra Malling savnes

En 43-årig kvinde fra Malling er ikke set, siden hun torsdag aften fik fri fra sit arbejde på et plejecenter i Odder. Politiet beder nu om offentlighedens hjælp til at finde kvinden.
**Den 43-årige kvinde er tirsdag aften fundet dræbt og parteret i sit hjem i Malling – hun er derfor ikke længere efterlyst, og fotos samt navn fjernet/sløret.**

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 43-årige F.

F. er sidst set torsdag aften kl. ca. 23.30, hvor hun fik fri fra sit arbejde på et plejecenter i Odder. Hun har muligvis taget et tog fra Malling fredag morgen omkring kl. 08.30. Lørdag modtog hendes arbejdsgiver en sms fra hendes telefon, hvor hun meldte sig syg. Siden da har ingen talt med hende, og tirsdag morgen blev hun meldt savnet.

F. beskrives som:
kvinde
43 år
165 høj
slank af bygning
Lysebrunt skulderlangt hår
Bruger briller

Østjyllands Politi er tirsdag eftermiddag i gang med en større eftersøgning af kvinden og er til stede på flere adresser, som kvinden kan have været på – herunder hendes bopæl i Veilgårdsparken i Malling. Politiet hører meget gerne fra alle, der kan have oplysninger om, hvor F. befinder sig eller hjælpe med at belyse hendes færden siden torsdag aften.

Har du oplysninger i sagen, så ring til politiet på telefon 114.