Årvågne sommerhusgæster opdagede indbrudstyv

(Modelfoto)

ODSHERRED: Mandag kl. 13.25 anmeldte en sommerhusgæst på vegne af flere andre sommerhusgæster, at der foregik noget mistænkeligt ved et sommerhus på Bregnevej, hvor en mand var set kravle ud ad et vindue.

Manden havde måske følt sig opdaget, for kort efter kørte den samme mand fra stedet i en personbil, hvis nummerplade anmelderen og vidnerne aflæste. Flere patruljer blev sendt dels til sommerhusområdet, dels til bilejerens adresse i Nykøbing Sj.-området for at lede efter bilen og dens fører.

Ved sommerhuset kunne politiet konstatere, at der var tale om et indbrud i sommerhuset, idet et køkkenvindue var opbrudt, og en lampe var stillet udenfor, men ikke medtaget af indbrudstyven.

Senere på eftermiddagen fik politiet kontakt til bilejeren på dennes bopæl i Nykøbing Sj.

Der var tale om en 26-årig mand, der blev anholdt og sigtet for indbruddet, idet han ud over at være ejer af flugtbilen også passede på det signalement, som anmelderen og vidnerne havde givet af indbrudstyven.

Den 26-årige blev afhørt til sagen og løsladt, da politiet og anklagemyndigheden ikke fandt grundlag for at fremstille ham i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Han vil på et senere tidspunkt høre nærmere fra politiet, når indbrudssagen skal afgøres. Ejeren af sommerhuset er underrettet om indbruddet.