Dumt: Butikstyv vendte retur til gerningsstedet

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: Onsdag kl. 11.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Matas på Ryesgade i Aarhus C, hvor en vagt havde tilbageholdt en butikstyv.

En ansat i butikken havde bemærket manden gå rundt i butikken og tage flere varer ned fra hylderne for derefter at gå ud af butikken uden at betale for noget. Medarbejderen tilkaldte derfor en vagt, der kort efter fik tilbageholdt manden og fulgte ham ind i butikkens baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Da politiet ankom til stedet, blev den 25-årige mand sigtet for butikstyveri af diverse skønhedsprodukter til en samlet værdi af godt 15.000 kroner. Det hele blev dog leveret tilbage til butikken.

Medarbejderne genkendte desuden den 25-årige mand fra en tidligere episode, hvor han også havde stjålet varer fra butikken. Den 25-årige mand erkendte, at han den 11. februar havde stjålet varer for godt 21.000 kroner, og han blev derfor også sigtet for dette forhold.