Firmabil forsvandt fra indkørslen: Fundet hurtigt via GPS

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Onsdag kl. 07.30 gik en 43-årig mand ud og startede motoren i sin firmabil, der holdt parkeret i Salamanderparken i Stavtrup, Viby J, hvorefter han gik tilbage til sit hus. Da han kom ud igen kort tid efter, var firmabilen forsvundet. Han satte sig derfor ind i sin egen bil og kørte lidt rundt i området for at lede efter bilen.

Undervejs kontaktede han sin chef, der via bilens GPS fandt frem til, at den holdt parkeret på Truevej i Brabrand. Den 43-årige mand kørte hen til adressen, hvor firmabilen ganske rigtigt holdt parkeret. Han parkede sin bil bagved, så firmabilen ikke kunne bakke væk, og så gik han hen til bilens førerside, hvor han kunne se, at der sad en ung mand og rodede i handskerummet.

Manden virkede meget forvirret, og spurgte den 43-årige, om han ville køre ham hjem. Den 43-årige mand valgte i stedet at ringe til politiet, hvilket manden hørte, hvorefter han løb om til passagersiden, hvorfra han tog en taske, og begyndte at løbe fra stedet.

Den 43-årige mand har forklaret, at han løb efter manden, men stoppede brat, da manden hev en pistollignende genstand op og pegede den imod ham. Manden løb herefter ind mellem nogle røde blokke bag bageren på hjørnet af Truevej og Hovedgaden.

Manden beskrives som:

Ca. 18 år gammel
Ca. 170 cm høj
Spinkel af bygning
Mellemøstlig af udseende
Havde sort kort hår og skægstubbe på kinder og hage
Var iført en rød jakke med evt. blåt mønster/striber

Manden havde umiddelbart ikke taget noget fra bilen, der heller ikke var blevet skadet på nogen måde. Den 43-årige mand fik hjælp fra en nabo til at få kørt begge biler hjem igen.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set manden køre rundt i den mørkeblå Ford Grand C-max, som havde brugsstjålet fra Salamanderparken i Stavtrup eller som har set ham true den 43-årige med en pistollignende genstand. Politiet kan kontaktes på telefon 114.