Gerningsmand til røveri i Silkeborg efterlyses

SILKEBORG: Onsdag udviklede et butikstyveri i en Kvickly-butik i Silkeborg sig til røveri. Nu offentliggør Midt- og Vestjyllands Politi overvågningsbilleder af gerningsmanden i håbet om at få hjælp til at identificere ham.

Onsdag den 24. februar cirka klokken 13:40 forsøgte en mand at stjæle varer i Kvickly på Søtorvet i Silkeborg.

En ansat i butikken fik mistanke til manden og bad ham inden udgangen fremvise en kvittering på de varer, han havde med sig. Det kunne han ikke, og da han blev bedt om at gå med ind på kontoret, skubbede han ekspedienten i brystet og slog ham i hovedet, inden han stak af fra forretningen. Undervejs tabte han flere af de stjålne varer.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af gerningsmaden og beder offentligheden om hjælp til at få ham identificeret.

Manden beskrives således:
Mellemøstlig af udseende
30-35 år
170-180 cm
Almindeligt bygget
Lys i huden
Kort, sort hår
Talte dansk med accent
Bar solbriller
Havde sorte bukser og sort trøje på