Indbrudssag efterforskes fortsat – formodede gerningsmænd i kikkerten

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AALBORG: Nordjyllands Politi leder fortsat efter flere formodede gerningsmænd, som man sætter i forbindelse med den eftersættelse i Aalborg, som politiet var involveret i mandag aften, samt med en aktuel indbrudssag.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning af sagen, fungerende politikommissær Ulf Munch Sørensen.

”Vi har en kraftig formodning om, hvem de pågældende er, og jeg vil da opfordre dem til at melde sig til os,” siger Ulf Munch Sørensen.

Aktion iværksat efter tip
Episoden i går aftes, d. 1. februar 2021, tog sin begyndelse omkring kl 20.00, da politiet fik et tip fra offentligheden om et mistænkeligt forhold på Rørdalsvej i Aalborg Øst.

Og da politiet kom til stedet, viste det sig, at en mindre gruppe ukendte gerningsmænd var ved at flytte nogle formodede tyvekoster, cykler, der formentlig stammer fra et større cykeltyveri i Rebild-området forøvet tidligt om morgenen, d. 1. februar 2021.

Umiddelbart herefter kørte en hvid varebil fra stedet.

Eftersættelse og efterforskning
Da den ikke ville standse på politiets opfordring hertil, skete en kortvarig eftersættelse, der endte med, at de mistænkte personer efterlod køretøjet i nærheden af Byplanvejens Skole. Politiet indledte på stedet en eftersøgning efter de mistænkte, der var løbet fra stedet og forsvundet.

”Vi iværksatte desuden straks en række andre efterforskningsskridt i sagen, der gør, at vi nu har en kraftig formodning om, hvem de formodede gerningsmænd er,” siger Ulf Munch Sørensen, der dog af hensynet til den fortsatte efterforskning i sagen ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Tidligere var en 43-årig mand fra lokalområdet anholdt i sagen. Han er dog i dag blevet løsladt.

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114.