Larm fra lejlighed afslørede par som narkopushere

(Modelfoto: Allan Andersen)

ROSKILDE: Onsdag eftermiddag kørte en patrulje i Vestergade, da en borger standsede politibilen og anmeldte, at der kort forinden havde været larm og tumult fra en lejlighed, og borgeren frygtede, at nogen kunne være kommet noget til.

Betjentene henvendte sig ved lejligheden, men de tilstedeværende ønskede ingen kontakt med politiet og smækkede døren i. Da patruljen havde bemærket en kraftig lugt af hash, skaffede politiet sig adgang til lejligheden, hvor to mænd og en kvinde blev truffet. Ingen personer på stedet havde lidt overlast, men patruljen fandt tegn på narkomisbrug og tilkaldte en narkohund til at gennemgå lejligheden.

Lejligheden blev ransaget og gennemgået med narkohund, hvor der i alt blev fundet 89 gram amfetamin, 19 gram ecstasy, 30 ecstasypiller, 50 ml cannabisolie, 3 gram ketamin og lidt hash. En 31-årige kvinde og en 42-årig mand fra Roskilde, blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffeloven for narkobesiddelse med henblik på videresalg. En 51-årig mand fra Roskilde blev fundet i besiddelse af 0,9 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer for at besidde hashen og sendt væk fra lejligheden.

De vil kl. 14.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling. De to sigtede har begge endnu ikke afgjorte sager om narkobesiddelse, som også er med til at danne grundlaget for fremstilling i grundlovsforhøret. Anklageren vil begære dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.