Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan

(Arkivfoto: Nordsjællands Politi)

NORDSJÆLLAND: Nordsjællands Politi var som led i en målrettet indsats mod salg af narkoplan på gadeplan i løbet af onsdag eftermiddag og aften til stede med patruljer og narkohunde flere steder i kredsen – helt præcist i Farum, Helsingør og Frederikssund.

I en parkeringskælder under Nygårdterrasserne i Farum blev der af narkohunden Pelle klokken 16.43 fundet en mindre mængde skunk. I kælderen under Birkhøjterrasserne blev der også fundet en mindre mængde skunk.

I kælderen under Rytterbakken i Helsingør forsøgte fire personer at undløbe, da politiet kom til stedet klokken 19.15. De blev dog kort efter standset, og den ene, en 18-årig mand fra Ishøj, blev anholdt og sigtet for at være i besiddelse af en moderat mængde hash. Derudover blev der nær ved de fire personers opholdssted fundet mindre mængder hash og skunk.

I kælderen under Blishøj i Helsingør fandt narkohunden Pelle klokken 19.20 en flyttekasse med hash. Derudover blev en 17-årig mand fra Frederikssund klokken 20.08 truffet ved Blishøj, hvor han blev fundet i besiddelse af en joint, og det blev han derfor sigtet for.

I kælderen under Hestens Bakke i Helsingør fandt narkohunden Vaks en mindre mængde hash klokken 20.40.

I en cykelkælder under Nørreparken i Frederikssund fandt narkohunden Vaks en moderat mængde hash klokken 22.15.

De fundne euforiserende stoffer blev efterfølgende fragtet til politistationen med henblik på destruktion.