Mistænkt for narkokørsel forsøgte at flygte: Stoppet af børnesikring

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KØGE: Tirsdag eftermiddag kl. 16.32 standsede en patrulje en 45-årig mand fra Køge i en rutinekontrol – den endte lidt anderledes end flertallet.

Betjentene mistænkte, at den 45-årige var narkopåvirket, så han blev sat i patruljebilen, så han kunne få taget en narkotest. Mens han sad på bagsædet forsøgte han at flygte ud af bagdøren på passagersædet i modsatte side.

Politiets biler er dog forsynet med børnelås af sikkerhedsmæssige årsager, så da det ikke lykkedes klemte han sig imellem sæderne til forsædet for at komme ud – men den gik heller ikke.

Betjentene tilbageholdt den 45-årige mand, som gjorde modstand og forsøgte at vride sig løs, selvom han havde fået af vide, at han var anholdt og sigtet for narkokørsel. Patruljen lagde manden i håndjern, hvorefter han blev kørt til en blodprøveudtagelse og senere løsladt.