Tyve anholdt på fersk gerning med 34 paller i bilen

GREVE: Natten til søndag kl. 00.45 anholdt politiet tre mænd fra Rumænien, som netop havde stjålet træpaller i et industriområde i Greve.

En lastbilchauffør havde hørt larm ved en nabovirksomhed og viste, at der ikke var personale på den tid af døgnet. Han så nu nogle mænd, der læssede paller ind i en varebil og kontaktede derfor politiet.

En patrulje kørte til industrikvarteret, hvor varebilen netop var kørt fra stedet. Da patruljen standsede varebilen, stak en mand af fra bilen og løb ind i et krat. En hundepatrulje var hurtigt fremme og gik spor efter den flygtende mand.

De to mænd som blev standset i varebilen blev anholdt, og kort efter fandt hundepatruljen den tredje mand, som havde gemt sig i et krat.

Politiet fandt 34 stjålne paller i varebilen og de tre mænd på 32,35 og 38 år – alle rumænere, blev anholdt og sigtet for tyveriet. Pallerne, der havde en værdi af 1900 kr, blev leveret retur til firmaet i Greve.

Den 35-årig mand, som var tidligere straffet for berigelseskriminalitet blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor hans sag blev afgjort med en straksdom på 3 måneders fængsel og udvisning af Danmark i 6 år. De to øvrige sigtede vedtog en straksbøde, men er fortsat fængslet i 3 x 24 timer medfør af udlændingeloven. Imens Udlændingestyrelsen tager nu stilling til, om de to mænd administrativt kan udvises af Danmark med et indrejseforbud.