16-årig troede han kunne køre fra politiet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HADSTEN: Fredag kl. 15.15 blev en civil patrulje opmærksom på en 16 årig dreng på knallert som kørte væsentligt hurtigere end det tilladte ad Skovmøllevej i Hadsten.

Da patruljen gentagne gange forsøgte at standse knallerten, endte det med, at en politiassistent fik fat i føreren. Han standsede heller ikke her, men kørte videre, mens politiassistenten hang efter knallerten. Kort efter kørte knallerten ned i en grøft, og føreren blev anholdt.

Ved standsningen pådrog politiassistenten sig skader i skulder og nakke, mens føreren slap uskadt.

Drengen blev fundet i besiddelse af en mindre klump hash og blev sammen med adskillige sigtelser for overtrædelse af færdselsloven også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, den 16-årige blev løsladt efter afhøring.