Bilist med slukkede baglygter nægtede at standse: ‘I er ikke rigtigt politi’

(Foto: Politirapporten.nu)

RANDERS: En patrulje i en civil politibil fik torsdag kl. 19.33 øje på en bilist, der kørte på Mariagervej i Randers NV med slukkede baglygter. Betjentene dirigerede bilen ind til side og bad den 56-årig kvinde bag rattet om at tænde baglygterne. 

Selvom betjentene viste deres politiskilt, nægtede kvinden at tro på, at det var politiet, og hun kørte hastigt fra stedet – fortsat uden at tænde lygterne.

Patruljen kørte derfor efter kvinden med lys og sirener tændt, men den kvindelige bilist fortsatte alligevel kørslen i omkring to kilometer gennem Randers midtby, selv efter en uniformeret patruljevogn var kommet til assistance og ligeledes med horn og blink forsøgte at få kvinden til at stoppe.

Det lykkedes dog til sidst at få kvinden til at standse, men hun var ikke videre samarbejdsvillig og råbte skældsord efter en af betjentene og gjorde kraftig modstand, da hun blev anholdt.

Det endte med at kvinden blev lagt i håndjern og sigtet for ikke efterkomme politiets anvisninger og for at fornærme politiet. Den 56-årige havde flere tusinde kroner i kontanter på sig, og de blev næsten alle beslaglagt, da hun viste sig at have en del skattegæld.