Chikanekørsel førte til sigtelse for at køre narkopåvirket

(Modelfoto: AK)

VORDINGBORG: Torsdag klokken 11.16 fik politiet en anmeldelse fra en trafikant, der kørte på Sydmotorvejen ved Vordingborg. Han var blevet chikaneret af to andre bilister, som havde formået at standse ham på motorvejen, og nogle personer fra bilerne slog og sparkede på hans bil, så den fik nogle skrammer.

Politiet har registreret sagen som hærværk, og kort efter middag fandt betjentene frem til føreren af den ene bil, en 23-årig mand fra Nykøbing, som blev standset på Ellebækvej i Næstved.

En narkometertest gav udslag for kokain og cannabis, og da betjentene undersøgte den 23-årige, fandt de 12 gram hash og et gram heroin. Han blev derfor anholdt klokken 12.30 og sigtet for narkokørsel og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.