Generede butikspersonale: Klynkede højlydt over at vagten havde været hårdhændet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ESPERGÆRDE: Søndag eftermiddag kl. 13.16 blev det anmeldt fra Fakta, at to unge mænd generede personalet, heriblandt butikkens vagt.

En patrulje blev sendt til stedet, men ved patruljens ankomst havde de to uromagere forladt butikken. Efterfølgende blev de to unge mænd truffet i nærheden af patruljen, og det blev til en samtale om, hvordan man bør opføre sig.

Samtalen havde dog ikke den ønskede effekt, for de to uromagere indfandt sig igen i butikken omkring klokken 17, hvor de prøvede at fremprovokere en reaktion fra personalet, hvorefter de var blevet bortvist fra butikken igen.

Dette fik de to til anmelde vagten for at have været for hårdhændet, men den tilkaldte patrulje fik set butikkens videoovervågning, og her kunne det konstateres, at dette ikke var tilfældet.