Konfiskation af køretøjer efter narko og spritkørsel

(Foto: Politirapporten.nu)

SKIBBY: I løbet af aftenen indløb der flere anmeldelser om, at to personbiler blev ført hasarderet i Skibby. Politiet blev sendt til området, hvor det lykkedes at få standset og kontrolleret de to køretøjer.

Her fik begge førere, en henholdsvis 21-årig mand med ukendt adresse og en 18-årig mand fra en mindre by imellem Ringsted og Holbæk, både alkometeret og narkometeret til at slå ud, hvorfor de blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Den 18-årige besad desuden ikke retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Grundet flere omstændigheder blev begge biler beslaglagt af politiet med henblik på en egentlig konfiskation.