27-årig kørte 102 km/t i 50-zone: Så beslaglagde politiet hans kones bil

(Foto: Allan Andersen)

TRUSTRUP: Fredag aften kl. 19.56 oplyste en ATK-operatør at han på Aarhusvej ud for 143 i Trustrup havde foretaget en måling som lå langt over det tilladte – faktisk over 100% i en bymæssig zone – og det kostede både kørekort og bil.

Måleudstyret i ATK-vognen havde målt en VW Touran med retning imod Grenå til en mindste hastighed på 102 km/t i en byzone, hvor man må køre 50 km/t.

Bilen blev straks rundkastet til patruljerne i området og generelt efterlyst for at bringe føreren af bilen til standsning.

Bilen blev dog først fundet på ejerens bopæl lørdag og beslaglagt, det viste sig at den kvindelige ejer af varevognen havde lånt bilen ud til hendes 27-årige ægtemand som fik inddraget førerretten, mens hans kones bil blev beslaglagt og kørt væk fra adressen.

Udover at have mistet sin kones bil og sit kørekort kan den 27-årige mand se frem til en større bøde – og formentlig en hustru som heller ikke er tilfreds med situationen. Den 27-årige mand var den 3. billist i Østjyllands politikreds alene i denne weekend, som fik inddraget sin førerret og beslaglagt sin bil.