31-årig mand sigtet: Vejvrede endte i smadret bilrude

(Modelfoto: Allan Andersen)

EGÅ: Mandag kl. 08.45 kom en 34-årig mandlig bilist kørende ad Bredevej i Egå og ville svinge til venstre i krydset ved Skæring Havvej. Manden så en hvid varevogn, der kom kørende ad Skæring Havvej, men han vurderede, at han godt kunne nå at køre ud.

Det kunne han dog ikke rigtig, og kort efter kom varebilen kørende højre om og op foran den 34-åriges bil, hvor føreren af varebilen bremsede hårdt op og sprang ud af bilen.

Han gik hen til den 34-åriges bil og råbte til ham, mens han viftede med armene. Føreren af varebilen slog ifølge den 34-årige flere gange på bilen, hvilket resulterede i, at han smadrede en siderude.

Bagefter satte han sig atter ind i varebilen og kørte fra stedet.

Den 34-årige mand kørte efter, mens han ringede efter politiet. Han fulgte bilen til Vorrevangs Allé, hvor han afventede politiets ankomst.

Da politiet ankom til stedet, begyndte betjentene at undersøge den 34-åriges bil og besigtige skaderne. I samme øjeblik kom den hvide varebil kørende forbi, og her fik patruljen kontakt til den 31-årige fører af varebilen, der blev sigtet for hærværk.