42-årig sigtet for ikke at holde til højre på motorvejen

(Arkivfoto: Midt- og Vestsjællands Politi)

FARUM: En patrulje observerede onsdag aften kl.20.20 en personbil, som kørte ad Hillerødmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 11 og 10 og på en strækning af ca. 1 kilometer kørte fast ude i 2. vognbane.

Den slags går selvfølgelig ikke, patruljen satte de blå blink til og bragte bilen til standsning, og føreren af bilen, en 42-årig mand fra Frederiksberg, blev sigtet for at undlade at holde til højre på motorvejen.

Det viste sig dog at han havde en god forklaring på hvorfor han ikke holdt til højre, han havde nemlig slet ikke noget kørekort idet han var frakendt førerretten – det gav så en sigtelse for kørsel uden førerret og en førstegangsbøde på mindst 7000 kroner.

Når han igen kan erhverve sig et kørekort, så kan han lytte ekstra efter omkring det med at holde til højre.