Haps: Så røg bilen på stedet for 21-årig mand

(Foto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Fredag aften kl. 20.40 sigtede politiet en 21-årig mand fra Kalundborg for kørsel uden førerret i en personbil, som han forinden havde ført ad Sct. Jørgensbjerg og ind i rundkørslen ved Holbækvej / Slagelsevej.

Politiet så bilisten køre ud af rundkørslen, og her undlod føreren at give tegn hertil, hvorfor politiet standsede personbilen med den 21-årige bag rattet. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at det nu var tredje gang inden for blot to måneder, at den 21-årige blev afsløret i at være fører af et køretøj, selv om han ikke havde et kørekort.

I 2020 havde han tillige en afgørelse for samme forseelse, så personbilen blev straks beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

Den beslutning om beslaglæggelse var den 21-årige ikke indforstået med, så politiet skal nu have en dommer til at kigge nærmere på grundlaget for beslaglæggelsen af bilen. Den 21-årige vil således høre nærmere fra politiet i den anledning, og når straffesagen skal afgøres.