Måtte ikke ryge: 28-årig kvinde forsøgte at bide politibetjent

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARHUS: Tirsdag formiddag kl. 11.12 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i det sydlige Aarhus, fordi betjentene havde mistanke om, at det blev handlet med narkotika på stedet. Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af den 45-årige, mandlige beboer, der blev gjort bekendt med, at politiet ønskede at undersøge lejligheden lidt nærmere.

I lejligheden befandt sig også en 28-årig kvinde, der, sammen med den 45-årige mand, satte sig i sofaen, mens betjentene ransagede lejligheden. Mens ransagningen stod på blev den 28-årige kvinde dog mere og mere ophidset, og da hun blev bedt om at udlevere nøgler til kælderrummet, kastede hun dem i hovedet på den ene af betjentene og råbte skældsord efter ham.

Mens to af betjentene, sammen med den 45-årige mand, gik ned i kælderen, blev de andre to betjente i lejligheden med den 28-årige kvinde. Her opstod der nogle uenigheder, efter den ene betjent bad kvinden om ikke at tænde en cigaret, mens politiet var på besøg.

Kvinden ignorerede betjentens besked, og tog alligevel cigaretten op til munden, hvilket fik betjenten til at tage fat i hendes hænder og bede hende om at slippe lighter og cigaret. Mens betjenten havde fat i hendes hænder, forsøgte kvinden at bide ham i hånden. Hun endte derfor med at blive anholdt og sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.