To mænd kom op at toppes på tankstation: En sigtet for trusler på livet

(Foto: Allan Andersen)

HILLERØD: Mandag eftermiddag kom to mænd på henholdsvis 18 og 44 år fra Hillerød og Skævinge op at skændes og endte i et voldsomt optrin ved Ingo på Herredsvejen.

Hvorfor de to mænd røg i totterne på hinanden er ikke oplyst i politiets døgnrapport, men under bataljen blev den 18-årige skubbet så kraftigt i brystet af den 44-årige, at han ramte ind i sidespejlet på sin bil, mens den 18-årige til gengæld trak en kniv som han truede den 44-årige med.

Kniven som den 18-årige mand brugte var en schweizerkniv og da politiet ankom, og fik fløjtet kampen af mellem de to ophidsede mænd, så blev den 44-årige mand blev sigtet for vold, mens den 18-årige mand blev sigtet for trusler på livet.

De vil begge senere skulle forklare sig overfor en dommer i retten.