Trusler mod medarbejder på podestation: Mand fik besked på ikke at filme

HOLBÆK: Onsdag kl. 21.38 anmeldte en medarbejder på podestationen ved Falcks covid-19 testcenter i Holbæk, at han tidligere på aftenen var blevet udsat for trusler af en mand, som skulle testes på stedet.

Manden var mødt op til test, hvor han begyndte at filme og tage fotos med sin mobiltelefon på stedet, hvilket ikke er tilladt. Medarbejderen bad ham derfor lade være, hvilket fik manden op i det røde felt og han blev truende i sin adfærd.

Manden blev bedt om at falde til ro, da han ellers ikke kunne blive testet. Dette ophidsede manden yderligt, så han endte med at true medarbejderen på livet, før han forlod testcentret.

Politiet afhørte den forurettede medarbejder til sagen og efterforsker nu sagen, for at finde frem til den mistænkte mand, som skal afhøres og sigtes for trusler.