AFLYST – Fire drenge efterlyses i forbindelse med gaderøveri

De fire efterlyste gerningsmænd har onsdag eftermiddag meldt sig selv til politiet, og de er derfor blevet sløret på dette foto.

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at få identificeret fire drenge, der mistænkes for at stå bag et gaderøveri i Brabrand den 29. april 2021.

**De fire efterlyste gerningsmænd har onsdag eftermiddag meldt sig selv til politiet, og efterlysningen er derfor ikke længere aktuel**

Den 29. april kl. ca. 20.15 kom en 38-årig kvinde cyklende på Silkeborgvej i retning mod Brabrand, hvor hun netop havde krydset Ringvejen og passeret et busstoppested, hvor der stod en gruppe drenge. Umiddelbart efter hun havde passeret busstoppestedet, hørte hun nogen, der kom løbende bagfra, og hun mærkede et kraftigt ryk i sin skuldertaske, hvorefter hun væltede og fik cyklen ned over sig.

Kvindens arm sad fast i taskens rem, men en af drengene hev hårdt i tasken, så remmen til sidst gik i stykker og drengene løb tilbage mod busstoppestedet med kvindens taske. Kvinden kom på benene og løb efter drengene, der flygtede ind i et villakvarter. Kvinden fulgte efter dem igennem flere haver, men drengene løb retur mod busstoppestedet og nåede at hoppe ind i bus nr. 11 mod Harlev.

Fulgte efter bussen
Kvinden blev kontaktet af en mand, der sad i en bil og havde set det hele. Han tilbød hende at køre efter bussen, mens de ringede efter politiet, der kort efter ankom til stedet og fik standset bussen. Men det viste sig, at drengene var hoppet af ved Rema1000 ved Hejredalsvej, og det lykkedes ikke politiet at finde frem til dem.

Østjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra bussen, i håb om at offentligheden kan hjælpe med at få identificeret de fire drenge.

De beskrives som:
13-17 år gamle
Arabiske af udseende
En bar sort hættetrøje, en bar sort jakke med hætte, en bar sort sweatshirt, og en bar sort dynejakke
De var alle iført jeans og sneakers
To af dem har stort, sort krøllet hår, en har glat, sort hår, mens den sidste bar en sort kasket

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.