Hate crime overfald mod 58-årig mand i Fredericia

(Foto: Allan Andersen)

FREDERICIA: En 58-årig mand af afrikansk oprindelse fra Fredericia blev i går omkring kl. 16.30 overfaldet af en anden mand på Erritsø bygade i Fredericia.

Den 58-årige mand har forklaret, at han ikke kendte gerningsmanden på forhånd, og at gerningsmanden i forbindelse med overfaldet bl.a. råbte ’fucking neger’ til den 58-årige, og at han skulle overfaldes ’bare fordi han var der’.

Gerningsmanden slog den 58-årige med knytnæve flere gange og væltede ham omkuld, inden han satte sig ind på passagersædet i en sort peugeot og forlod stedet. Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen umiddelbart efter fra en borger, der tilfældigt havde overværet overfaldet.

Sydøstjyllands Politi ser meget alvorligt på sagen, som betegnes som et hate crime overfald, og der arbejdes lige nu koncentreret med efterforskning og med at finde frem til gerningsmanden, så han kan stilles til ansvar for sine handlinger.