25-årig mand sigtet: Trailer med fliser væltede og spærrede kørebane

(Foto: Allan Andersen)

GREVE: Torsdag kl. 13.56 skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen sydgående, da en trailer fyldt med byggeaffald i form af blandt andet fliser væltede ved afkørsel Greve N, i forbindelse med at bilisten svingede til venstre ad Kildebrøndevej.

Fliserne væltede ud på kørebanen, så vejen blev spærret. Politi og en skiltevogn kørte til stedet for at regulere trafikken forbi uheldsstedet. Ingen personer eller andre køretøjer kom noget til ved uheldet.

Vejen blev ryddet efter omkring 30 min, hvorefter vejen igen kunne åbnes. Føreren af bilen, som trak traileren, en 25-årig mand fra Nyrup, blev sigtet for at overtræde reglerne i færdselsloven om belæsning. I loven står, at gods skal være anbragt således, at det ikke kan frembyde fare for personer eller medføre skade på ejendom. Føreren kan forvente at høre mere i sagen.