Fogedsag førte til vold mod politiet

(Foto: Allan Andersen)

GREVE: Onsdag eftermiddag kl. 16.51 blev en patrulje sendt til Hegnsgården i Greve, hvor naboer anmeldte, at det lød som om nogen var oppe at slås i opgangen. Politiet kørte til stedet, men da var der faldet ro på stedet, og der var ingen oppe at toppes.

Patruljen traf en højrystet og spirituspåvirket 48-årig kvinde fra Greve som havde to hunde med i snor. Betjentene tog kontakt til kvinden, for at få afklaret hændelses forløbet.

Hun ønskede ikke at samarbejde med politiet, men betjentene fik hendes identitet og her viste sig, at kvinden var eftersøgt til at møde i fogedretten, så hun blev anholdt af patruljen. Kvinden kunne ikke have hundene med sig, så politiet ville hjælpe hende med at finde en løsning.

Kvinden blev nu endnu mere usamarbejdsvillig og kaldte betjentene for alverdens ukvemsord. Under anholdelsen af kvinden sparkede hun to gange en mandlig betjent over benet, og forsøgte at nikke ham en skalle. Hun var på køreturen til politistationen kraftigt udad reagerende og råbende over for betjentene, så hun blev taget med til afrusning i detentionen.

Da hun var faldet til ro, blev hun sigtet for vold mod politiet og afhørt til sagen. Hundene blev placeret på dyrepension, indtil kvinden igen kunne løslades efter at være blevet fremstillet for fogeden. Hun kan forvente at høre mere fra politiet i straffesagen om vold mod tjenestemand.