Ingen havde kørekort under bugsering på motorvejen

(Arkivfoto: Allan Andersen)

SLAGELSE: Politiet fik onsdag klokken 23.20 en anmeldelse om, at en lille Peugeot trak afsted med en varebil i et tov på Vestmotorvejen.

En politipatrulje standsede det spøjse vogntog ved rastepladsen Antvorskov Nord, og der var stort set intet som var i orden.

Føreren af Peugeoten var en 32-årig mand fra Slagelse, der trak sin varebil, og det viste sig, han ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen – en 65-årig mand fra Slagelse – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Der sad en 33-årig mand – også fra Slagelse – ved rattet af varebilen, der blev trukket, og han var frakendt kørekortet, men havde ikke generhvervet det. Derfor blev han også sigtet for kørsel uden førerret.

Den 32-årige ejer af varebilen blev også sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke havde kørekort.