14-årig pige voldtaget: Alle tre mistænkte i sagen er nu anholdt

(Foto: Rigspolitiet)

STORE HEDDINGE: Politiet har her til formiddag anholdt en mand i sagen om voldtægt mod en 14-årig pige i Store Heddinge den 11. juli. Politiet mener dermed at de tre mistænkte mænd i en sag om voldtægt af den 14-årige pige nu er anholdt.

Midt- og Vestsjællands Politi har onsdag formiddag den 14. juli anholdt den tredje mistænkte i sagen om voldtægt begået mod en 14-årig pige den 11. juli i Store Heddinge, Stevns.

Politiet har ledt efter de to sidste gerningsmænd siden gerningsdagen, og natten til onsdag blev en 21-årig mand fra Køge Kommune anholdt, mens en 24-årig mand fra Køge Kommune blev anholdt onsdag formiddag.

”Vi har inden anholdelserne søgt de to mænd på alle kendte adresser, og vi har de sidste par dage været bekendte med deres identitet. Det har nu ført til, at den ene blev anholdt på sin adresse i nat, og den anden valgte at melde sig selv, efter vi havde fået telefonisk kontakt til ham,” siger politikommissær og efterforskningsleder Kristian Egekær fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Mandag den 12. juli blev en 22-årig mand fra Køge Kommune anholdt, og han blev fremstillet i grundlovsforhør samme dag hvor han fik hjælp af en tolk under grundlovsforhøret.

Politiet har ikke oplyst noget om de tre anholdtes etnicitet eller nationalitet.

Alle tre i grundlovsforhør
Grundlovsforhøret endte med at hans anholdelse blev opretholdt i tre gange 24 timer, men efter anholdelsen af den sidste og tredje mand i sagen vil han onsdag eftermiddag blive fremstillet i grundlovsforhør sammen med de to andre med begæring om varetægtsfængsling.

”Vi har nu anholdt alle tre mistænkte i sagen, og vores klare opfattelse er, at der ikke er flere medgerningsmænd på fri fod. De tre mænd bliver fremstillet ved Retten i Roskilde kl. 14.30, hvor der bliver begæret dørlukning af hensyn til den videre efterforskning,” siger Kristian Egekær.

De tre mænd er sigtet for i forening at have bortført en 14-årig pige, og have kørt pigen til en adresse, hvor de tvang hende til at drikke alkohol, tage tøjet af og udføre oralsex på to af mændene.