19-årig dræbt i Skibby: 30-årig kvinde sigtet for drabet

(Foto: Allan Andersen)

SKIBBY: Natten til onsdag kl. 04.25 blev der slået alarm til 1-1-2 om et voldsomt håndgemæng imellem to mænd i en bolig på Hybenvænget, og oplyst at en 19-årig mand var kommet alvorligt til skade.

Politi og ambulancer blev sendt til stedet, men trods ihærdig indsats stod den 19-åriges liv ikke til at redde, og han blev erklæret død omkring klokken 05.

En cirka 40-årig mand på stedet blev efterfølgende anholdt og sigtet for manddrab, og han blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød onsdag eftermiddag hvor han fremstod tydeligt skadet fra slagsmålet med den dræbte 19-årige mand.

Han blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger, hvor det bla. blev oplyst at den dræbte 19-årige mand var ramt af et ukendt spidst våben som havde givet ham to stik i kroppen, et i benet og et i foden.

30-årig kvinde sigtet for drab
Hvad der onsdag ikke kom til offentlighedens kendskab, det er at Nordsjællands Politi havde foretaget endnu en anholdelse for drabet på den 19-årige mand.

Torsdag er det oplyst at Nordsjællands Politi havde anholdt en ca. 30-årig kvinde onsdag eftermiddag kl. 13.05 for drabet på den 19-årige mand, og hun er i dag torsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør klokken 12.30. Den 30-årige kvinde var en af de personer, som blev truffet på adressen, da politiet ankom efter meldinger om håndgemæng, det oplyser efterforskningsleder Jakob Rahbæk til Ekstra Bladet.

Den 30-årige kvinde blev dog løsladt efter grundlovsforhøret ved Retten i Hillerød, idet Retten ikke fandt at der var begrundet mistanke mod hende. Nordsjællands Politi opretholder dog sigtelsen mod kvinden, og byrettens kendelse er blevet kæret til Østre Landsret.