49-årig narkobilist kørte uden kørekort – og med mindreårig i bilen

(Foto: Allan Andersen)

VIG-ODSHERRED: Onsdag aften Kl. 20.50 standsede politiet på Torvesvinget en personbil, der blev ført af en 49-årig mand fra Vig og med en mindreårig dreng som passager.

Den 49-årige mand kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han i forvejen var frakendt førerretten. Føreren var ædru, men en narkometertest indikerede, at han formentlig var påvirket af både kokain, amfetamin og cannabis under kørslen.

Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Inden transporten til sygehuset for at få udtaget blodprøven måtte politiet sende en mindreårig dreng i bilen hjem til noget familie, der boede ikke langt fra det sted, hvor politiet standsede den 49-årige.

Politiet har efterfølgende skrevet en rapport til de sociale myndigheder om den 49-åriges transport af drengen i en bil under disse omstændigheder, og den 49-årige selv kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.