54-årig mand fundet død på Aarø

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARØ: Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker i øjeblikket hændelsesforløbet. Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken 07.52 via 1-1-2 anmeldelse om, at en mand var fundet livløs i vandet på Aarø.

Der er tale om en 54-årig mand fra Assens. der blev erklæret død af en læge på stedet, de pårørende er underrettet. Politiet er i øjeblikket til stede på Aarø i forbindelse med efterforskning af hændelsesforløbet.

Hvis en person findes død, og der ikke umiddelbart kan fastlægges en dødsårsag, behandler politiet dødsfaldet som mistænkeligt.

I den type sager benytter politiet samme fremgangsmåde i den tidlige efterforskning, som hvis der med sikkerhed var tale om et drab. Det gør politiet for at undgå, at potentielt vigtige spor går tabt.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere af hensyn til den aktuelle efterforskning.