Anmeldelse om skud i lejlighed: 35-årig mand fundet skuddræbt i lejlighed

(Foto: Allan Andersen)

HADERSLEV: En 35-årig mand er fredag formiddag fundet dræbt i en lejlighed i Haderslev. To mænd er anholdt i forbindelse med drabet.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog i dag kl. 09.30 anmeldelse om, at der var afgivet skud i en lejlighed i Damgade i Haderslev. I lejligheden fandt den første patrulje på stedet en 35-årig mand, der var afgået ved døden.

Syd- og Sønderjyllands Politi har efterfølgende uden dramatik anholdt to mænd på to forskellige adresser i Haderslev, og de er mistænkt i forbindelse med drabet. De to mænd er henholdsvis 33 og 55 år gamle.

Politiet vil være på stedet en rum tid endnu for at lave tekniske undersøgelser, ligesom politiet vil være tilstede med tryghedsskabende patruljer i løbet af aftenen.

Syd- og Sønderjyllands Politi var længe om at oplyse offentligheden om hvad der foregik på stedet – og det var der en god grund til, forklarer politiet.

– Vi prioriterer, at de nærmeste efterladte så vidt som overhovedet muligt bliver informeret direkte af politiet, så det kan ske på en så ordentlig og skånsom måde som muligt. Blandt andet af den grund har det i denne sag trukket ud med, at vi kunne fortælle nærmere, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Hvis der er vidner, der har observeret noget, bedes de kontakte politiet på 114.