Bil beslaglagt efter vanvidskørsel

(Modelfoto: Allan Andersen)

STEGE: Mandag klokken 11.13 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist havde kørt med meget høj hastighed gennem Storegade i Stege, og i krydset ved Rådhusgade, hvor han svingede til højre, gik det så hurtigt, at to fodgængerne måtte springe til side for ikke at blive ramt af bilen.

Vidner forklarede bagefter til politiet, at bilen havde fået alt, hvad den kunne trække gennem byen.

Kort efter fandt politiet frem til bilen – og bilisten, en 25-årig mand fra lokalområdet. Han blev anholdt klokken 12.48 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for andres liv eller førlighed.

På den baggrund blev den bil, den anholdte kørte i, beslaglagt på stedet. Den 25-årige blev afhørt på politistationen i Vordingborg og løsladt igen klokken 14.20.