Indbrudstyvs metoder genkendt af lokale politibetjente: To mænd anholdt

AALBORG: Et indbrud fandt sted på et hotel i Frederikshavn kommune mellem lørdag den 10. juli kl. 23:00 og søndag den 11. juli kl. 06:30, hvor to pengeskabe indeholdende kontanter, løse kontanter samt en Ipad blev stjålet.

Efter en undersøgelse af gerningsstedet fattede betjentene mistanke til, at indbruddet muligvis var udført af en person, som de kendte fra lignende kriminalitet. En person, som sågar boede i nærheden af hotellet. Senere samme dag besøgte politiet den mistænktes adresse.

Politiet henvendte sig til den mistænkte – en 31-årig mand. Ved en ransagning af mandens bolig konfiskerede politiet samtlige af de stjålne genstande; begge pengeskabe samt den stjålne Ipad. Politiet sigtede og anholdt derfor den 31-årige mand for indbrudstyveri. De stjålne genstande blev derefter udleveret til hotellet.

Samtidig gik det dog op for betjentene, at der var en medgerningsmand i forbindelse med indbruddet; en 30-årig mand med bopæl i Aalborg kommune. Han blev anholdt dagen efter og ligeledes sigtet for indbrudstyveri.

Begge mænd blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg og ved det fængslet – i næsten fire uger – frem til den 6. august, mens sagen bliver efterforsket færdig.

De sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.