Kraftig brand i nat: Stort skur og personbil i brand

VEJBY: Natten til fredag kl. 01.42 blev der slået alarm til 1-1-2 om brand i et sommerhus på Dyssevænget. På vej frem mod brandstedet blev det oplyst at ilden nu havde spredt sig til en parkeret bil samt en naboejendom.

Brandkøretøjer fra Helsinge og Gilleleje hastede frem til stedet sammen med flere politipatruljer og ambulancer, da der udfra tidspunktet kunne være tale om personer i fare.

Fremme på adressen på Dyssevænget viste der sig ganske rigtigt at være ild, men ikke i et hus, men derimod i et stort skur, en bil samt en del vegatation lige rundt om brandstedet – men ingen andre bygninger var heldigvis i brand.

På stedet blev den voldsomme brand i skuret hurtigt slukket, ligesom ilden i bilen også blev nedkæmpet. Rundt omkring brandstedet måtte brandvæsnet også slukke ild i den tørre vegetation.

Ingen personer kom noget til, og ved 3-tiden var der kun lidt varmedamp tilbage fra branden, og en grundig efterslukning blev iværksat.

Skuret udbrændte totalt, og den lille personbil havde store skader efter at have været ramt af ild som havde løbet henover det tørre græs og på den måde fået sat ild til motorrummet, hvorfra ilden så også havde fundet vej ind i førerkabinen. Bilen er med stor sikkerhed totalskadet.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)