Kvinde sigtet for vold mod betjent efter færdselsuheld

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: Mandag kl. 15.20 kørte en patrulje til Hobrovej i Randers, hvor der var sket et færdselsuheld. En 58-årig kvindelig kørte op bag i en 65-årig mandlig bilist med mindre materielle skader til følge.

Da betjenten tog kontakt til den 58-årige kvinde blev hun meget ophidset og råbte ad dem. Betjentene bad kvinden om at stige ud af bilen, hvilket hun nægtede flere gange. Kvinden tildelte herefter den ene betjent flere slag, råbte skældsord efter ham og forsøgte at spytte på ham da hun kort efter blev sat i patruljevognen.

Kvinden blev anholdt og sigtet for narkokørsel, fornærmelig tiltalte mod polititjenestemand, vold mod polititjenestemand og forsøg på vold mod polititjenestemand og blev taget med på stationen for udtagelse af blodprøve.

Under afhøring på stationen sparkede og kradsede kvinden endnu en betjent, og kunne derfor føje endnu en sigtelse for vold mod polititjenestemand til de andre.