Narkopusher kørte påvirket og uden kørekort: Så røg bilen på stedet

(Foto: Allan Andersen)

BRØNDERSLEV: I torsdags standsede Nordjyllands Politi en bilist til kontrol i Øster Brønderslev. Ejeren af bilen var frakendt førerretten i forbindelse med tidligere sager, så Nordjyllands Politi var lige nødt til at tjekke efter, om han sad bag rattet. Det gjorde han desværre.

Og det tør siges, at han ikke ligefrem havde rent mel i posen.

Nordjyllands Politi’s patrulje konfiskerede nemlig i alt 61,98 gram skunk fra bilen samtidig med, at de fandt beviser for, at bilisten tilsyneladende var narkosælger. Derudover viste en alkometertest og en narkometertest, at han var påvirket under kørslen af henholdsvis kokain, THC og spiritus med en promille over den lovlige grænse på 0,5.

Nordjyllands Politi sigtede og anholdt derfor alt i alt bilisten for følgende:
Narkopåvirket kørsel
Spirituskørsel
Kørsel i frakendelsestiden
Kørsel uden førerret
Salg af narkotika

– Men desværre for bilisten kunne vi jo også konstatere, at det ikke var første gang, han havde været ude at køre i frakendelsestiden. Flergangstilfældet resulterede i, at vi var nødt til beslaglægge hans bil med henblik på konfiskation, oplyser Nordjyllands Politi.