27-årig anholdt: Bilen beslaglagt på stedet

(Foto: Allan Andersen)

GRENAA: En 27-årig mand kan se frem til at bevæge sig rundt til fods, og hans venskab med en kvindelig bilejer bliver formentlig sat på en alvorlig prøve, efter politiet konfiskerede kvindens bil som den 27-årige mand var fører af.

Østjyllands Politi blev tirsdag kl. 16.29 kontaktet af en mand, som kørte bag en bilist, som han mistænkte var kraftigt påvirket af alkohol, da han kørte slingrende og meget usikkert.

Anmelderen ledte en patrulje frem til bilisten, der kørte på Århusvej lidt syd for Grenaa, og betjentene fik den 27-årige mand bag rattet til at holde ind til siden.

Da den 27-årige blæste i et alkometer, viste det en promille på over 2,0, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. Da han er frakendt kørekortet, blev han også sigtet for kørsel uden førerret.

På grund af den høje promille vurderes det til at være vanvidskørsel, og bilen, som tilhører en 25-årige kvindelig bekendt af den 27-årige, blev beslaglagt med henblik på konfiskation – og den 25-årige kvinde blev desuden sigtet for at have overladt sin bil til en person uden gyldigt kørekort.