Bøde og klip i kørekortet: 57-årig kvinde kørte ud for Fuldt Stop

(Foto: Google Maps)

POULSKER: Søndag formiddag kl. 09.12 i krydset med Poulskervej og Dueoddevej i Poulsker, overholdt en 57 årig kvinde ikke sin vigepligt i krydset og udløste et materielt uheld.

Den 57-årige kvinde kørte frem for fuldt stop, hvilket resulterede i en 49 årig mand måtte undvige, hvorunder han påkørte en fuld stop tavle. Få materielle skader men ingen personskade. Begge parter er bosiddende på Sjælland.

Kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt ved Fuld Stop, hvilket udløser en bøde samt et klip i kørekortet.

12 bilister sigtet
Som følge af færdselsuheldet og den manglende overholdelse af vigepligten ved Fuld Stop foretog politipatruljen samme dag målrettet kontrol mod bilister, der ikke overholdt vigepligten ved Fuld Stop i området.

I alt 12 bilister blev sigtet for ikke at overholde deres vigepligt ved Fuld Stop og kan nu se frem til både en bøde samt et klip i kørekortet, ved ikke at have holdt helt stille som færdselsloven foreskriver ved et ‘Fuldt Stop’.