Mand stukket med kniv: Kvinde sigtes for drabsforsøg

(Arkivfoto: Local Eyes)

Nordjyllands Politi rykkede tirsdag aften ved 19-tiden ud til en adresse i Hirtshals, her fandt betjentene en mand som var såret af knivstik.

På stedet var en mand og en kvinde med nær relation til hinanden, hvor det viste sig, at manden havde nogle stik på kroppen. Manden modtog straks behandling af politiets personale, mens en ambulance blev tilkaldt. Manden blev transporteret til sygehuset for at modtage behandling. Han er nu uden for livsfare.

Kvinden, derimod, blev på grund af omstændighederne på stedet anholdt af politiet.

Grundlovsforhør 
Den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Henrik Staal, oplyser, at politiets efterforskningsskridt har ført til, at kvinden sigtes for forsøg på manddrab.

”Vi er dog fortsat i gang med at udføre vores arbejde, der blandt andet handler om sporsikring på og omkring gerningsstedet, ligesom vi foretager forskellige afhøringer, personundersøgelser og tekniske undersøgelser,” forklarer politikommissær Henrik Staal.

Den anholdte kvinde vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Hjørring, hvor hun sigtes for forsøg på manddrab, Sagens anklager er Thomas Klingenberg. Politiet vil ved grundlovsforhøret begære lukkede døre af hensynet til efterforskningen.

Nordjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer til sagen.