Mindre brand i vaskekælder efter fejltilslutning af vaskemaskine

(Foto: Allan Andersen)

FREDERIKSVÆRK: Mandag eftermiddag klokken 12.30 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en kælder på Hermannsvej.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var en kraftig røgudvikling fra kælderen, et hold røgdykkere blev sendt ind i huset og lokaliserede ilden i kælderen, der var tale om røgudvikling fra en vaskemaskine i husets kælder.

Alle beboere i huset var ude i god behold, idet de havde været hjemme da ilden startede og derfor blev ilden ikke omfattende ligesom alle kom ud i god ro og orden.

Ifølge Nordsjællands Politi formodes branden at være opstået grundet tilslutning af et forkert kabel til en vaskemaskine, og en af husets beboere på stedet blev på baggrund deraf sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.