Politiet søger vidner: Vanvidskørsel mod færdselsretningen på motorvej

(Foto: Allan Andersen)

Kørte du på motorvejen mellem Bording og Pårup mandag den 2. august mellem klokken 17:15 og 17:30, og har du set en sort bil køre mod færdselsretningen, så vil politiet gerne høre fra dig.

Midt- og Vestjyllands Politi søger vidner til vanvidskørsel på motorvejen mellem Bording og Pårup-afkørslerne.

En sort Renault Clio stationcar kørte mandag den 2. august 2021 vestpå imod færdselsretningen over en strækning på omkring fem kilometer. Det skete i tidsrummet 17:15 til 17:30. Mindst én bil har formentlig måttet undvige for at undgå påkørsel.

Vidner bedes ringe til 114
Bilen var stjålet i forbindelse med et røveri på en adresse i Hernings østlige opland. Tre mænd blev efterfølgende anholdt i forbindelse med sagen, men Midt- og Vestjyllands Politi har brug for at tale med folk, der har set vanvidskørslen på motorvejen og beder derfor vidner ringe til politiet på 114.

De tre mænd fremstilles i et grundlovsforhør, der begyndte klokken 11:00 ved retten i Herning.