To biltyve anholdt: Stjal bil med hund på bagsædet

(Modelfoto: Allan Andersen)

NYKØBING FALSTER: Fredag formiddag klokken 10.25 skulle en kvinde hurtigt ind og handle og efterlod sin bil med nøglen i tændingen på en parkeringsplads på Vestenborg Alle i Nykøbing Falster, og kvindens hund blev efterladt i bilen.

Mens kvinden var inde i butikken, så en 41-årig mand og en 32-årig kvinde deres snit til at stjæle bilen. En patruljebil i nærheden opdagede den stjålne bil, og fik den standset efter en kort biljagt.

De to biltyve forsøgte at flygte til fods i hver sin retning, men den 41-årige mand blev løbet op og overmandet. Mens politibetjentene var i gang med at anholde den 41-årige, kom den 32-årige kvinde gående og blev standset af patruljen og anholdt. Nu rettede hun sin verbale vrede mod betjentene og blev derfor sigtet for fornærmelig tale mod polititjenestemand. Desuden havde hun nogle små klumper hash i lommen, så derfor blev hun sigtet for lov om euforiserende stoffer.

Den 41-årige blev sigtet for biltyveri, for spirituskørsel og for at opgive falsk navn og cpr-nummer da han blev anholdt. Bilen og hunden blev lykkeligt forenet med deres ejer.