26-årig mand anholdt efter borger-henvendelser

Nordjyllands Politi anholdt i går, mandag 20. september kl. 23.05, en 26-årig mand, som man mistænker for en voldtægt d. 29. august. Manden blev anholdt i Brønderslev midtby, hvilket skete efter adskillige borgerhenvendelser, der kom efter, at politiet i går eftermiddags gik i pressen med overvågningsvideo af den mistænkte mand. 

”Vi vil gerne takke for de mange borgerhenvendelser, der har gjort, at vi i går kunne skride til anholdelse i sagen,” lyder det fra efterforskningslederen, politikommissær Carsten Straszek, der tilføjer, at Nordjyllands Politi har modtaget så mange henvendelser i sagen, at det ikke har været muligt at følge op dem alle sammen endnu. ”Men vi forventer at kontakte de sidste i løbet af de næste par dage.”

Politikommissæren oplyser videre, at man på baggrund af de mange henvendelser er blevet gjort bekendt, at den mistænkte mand over for flere borgere i Brønderslev har udvist en utryghedsskabende adfærd, når borgere har færdedes i Brønderslev midtby.

”I den forbindelse undersøger vi nu også, om denne utryghedsskabende adfærd kan betegnes som en overtrædelse af straffeloven. Derfor kan det ikke udelukkes, at vi sigter den mistænkte mand for yderligere overtrædelser.”

Den anholdte 26-årige fremstilles i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring senere i dag.