AV: Betjent brækkede benet under aktion i Pusher Street

(Foto: Local Eyes)

CHRISTIANIA: Politibetjent fik mandag omkring kl. 21.30 et benbrud under en aktion mod hash-handel i Pusher Street på Christiania.

En mandlig betjent fra politiets Operative Special Afdeling – bedre kendt som OSA – kom galt afsted da han mandag aften omkring kl. 21.30 brækkede benet under en aktion i Pusher Street på Christiania.

Det bekræfter Rune Nielsen, vicepolitiinspektør og leder af OSA, overfor Ekstra Bladet.

Den kvæstede betjent blev liggende på jorden i ca. en halv time, før han med en ambulance blev kørt til behandling på Rigshospitalet i København.

Christianitter hjalp betjenten
– Det står hurtigt klart for folkene derude, at de ikke selv kan flytte ham. Vi tager så kontakt til toneangivende christianitter, som hjælper med at passe på ham, få is på skaden og ro på situationen, fortæller Rune Nielsen til Ekstra Bladet.

En beboer sørgede også for en flaske vand til den tilskadekomne betjent, og OSA-lederen beskriver det som meget prisværdigt og dejligt, at man kan samarbejde på den måde.

Betjenten brækkede benet under en anholdelse, hvor betjenten ville stoppe en mand som angiveligt forsøgte at flygte, men inden betjenten kom i kontakt med den flygtende mand styrtede han til jorden med et brækket ben.